Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


Comunicat de la Secció Sindical 19/12/2013

Benvolgudes companyes, benvolguts companys

Ens posem en contacte por posar-vos en coneixement i informar-vos dels següents assumptes:

  • Calendari Laboral 2014
Us enviem el calendari laboral de la ciutat de Barcelona per aquest any vinent 2014 i un diagrama de la càrrega d'hores que això representa. Veureu que una vegada aplicats els 23 dies de vacances que marca el conveni actualment en vigor, en las diverses opcions possibles, en cap cas se supera el còmput anual de 1800 hores.

  • Lot de Nadal
Degut a la proximitat del Nadal i a falta de cap altre comunicació, ens hem posat en contacte amb la direcció de l'empresa a Barcelona sobre aquest tema tan sensible i ens ha informat, d'una manera oficial, que s'han vist obligats a no obsequiar amb el lot degut als ajustats resultats que l'empresa tindrà aquest 2013 a nivell nacional. En han indicat també que aquesta decisió no condiciona per a anys següents.

  • Dies 24 i 31 de desembre.
Segons el calendari laboral vigent els propers dies 24 i 31 de desembre correspon una jornada de 6 hores a les oficines, sense recuperació. Els companys desplaçats a client, com sempre, s'adaptaran a l'horari del mateix i a la reducció que tingui convinguda el client. Consultada l'empresa ens ho ha confirmat.


Aprofitem les dates en les que ens trobem per desitjar a tothom un bon Nadal i un feliç i venturós 2014. 

Enllaç al document : Comunicat de la Secció Sindical 19/12/2013