Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


DIA INTERNACIONAL DE LES DONES


Des de la UGT de Catalunya, davant la commemoració d’un nou 8 de març, volem expressar el nostre compromís amb la lluita per la igualtat real i efectiva entre dones i homes. De nou, commemorarem el dia a través d’un acte un itari celebrant una jornada conjunta del SNC i de totes les Federacions Nacionals Territorials del sindicat.

Les retallades, les reformes i les contrareformes que els governs conservadors estan aplicant sobre l’Estat del Benestar i drets socials conquerits, estan tenint greus implicacions en clau de  gènere. Aquestes reformes no fan més que agreujar els condicionants que ja existien prèviament a la crisi i que determinaven i continuen determinant les condicions materials de vida de la població en funció del seu sexe, de la seva orientació sexual o la seva identitat sexual.

Així, un dels clars condicionants en funció del sexe, és el del fet de la maternitat: amb la contrareforma de la llei de l’avortament, les dones no tindran dret a decidir sobre la seva maternitat, i a més, quan siguin mares el mercat laboral les penalitzarà.

L’objectiu de la jornada serà posar de manifest aquest i altres EFECTES DE L’OFENSIVA CAPITALISTA I PATRIARCAL SOBRE LES LLIBERTATS I DRETS DE LES DONES; concretament en l’àmbit de salut, dels drets i llibertats personals i del mercat laboral i a través de les aportacions i reflexions de tres dones activistes i expertes en les matèries. 


Quedem a la vostra disposició.

Secció Sindical UGT Sopra Group Informàtica.

Podeu enviar-nos qualsevol dubte/suggeriment: ugt.sopragroup@gmail.com