La Generalitat guardona la UGT de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

En reconeixement pels 125 anys de compromís del sindicat per una societat més justa i solidària, i pel seu paper en la construcció nacional de Catalunya.

La UGT de Catalunya va rebre de mans del president de la Generalitat la Creu de Sant Jordi, un dels màxims reconeixements de la Generalitat de Catalunya a ciutadans i entitats que hagin destacat en la defensa del país, principalment en l’àmbit cívic i cultural. El va recollir el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez.

Amb la Creu de Sant Jordi, la Generalitat fa un reconeixement a la tradició històrica d’aquest sindicat, fundat el 1888 a Barcelona, a nivell estatal, per Pablo Iglesias a partir de la iniciativa del Centre Obrer de Mataró. I també per la renovació que ha dut a terme al nostre país. La lluita pels drets laborals i socials dels treballadors i el compromís de la UGT per una societat més justa i solidària es vinculen al seu paper en la construcció nacional de Catalunya.

L’acte va tenir lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Juntament amb el nostre sindicat, es guardonen 14 entitats i 27 personalitats.


Podeu enviar-nos qualsevol dubte/suggeriment: ugt.sopragroup@gmail.com
Secció Sindical UGT Sopra Informàtica.