Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


Comunicació conveni sectorial. Secció Sindical de la UGT informa:

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

Us fem arribar les següents línies sobre la situació del nostre conveni.

Després de diversos mesos sense que s'hagi reunit la Mesa de Negociació, i a pocs dies del venciment de la pròrroga de negociació, a l'únic que hem pogut arribar és a una nova pròrroga.

En aquesta ocasió és fins el 31 d'octubre de 2014. Tenint en compte que l'agost és pràcticament inhàbil, per què ens proposen només dos mesos més? Estaran maquinant una proposta que no puguem rebutjar? La AEC haurà decidit que ja està bé de negociar i que a partir de novembre comença la guerra?

Com és sabut, la clàusula de ultraactivitat del conveni actualment vigent, ens garanteix que el seu contingut normatiu es manté en vigor fins que no se signi un nou conveni que el substitueixi. Tanmateix, si la Patronal decideix passar a l'acció, la baralla es traslladarà d'una banda als tribunals i l'altra, a la mobilització.

En FES-UGT continuem creient en regular el sector. Un conveni de 2009 suposa, en la pràctica, un sector desregulatitzat. Per això, seguim determinats a negociar les condicions laborals dels treballadors del sector. 

Secció Sindical UGT Sopra Informàtica.

Podeu visitar-nos a: http://ugtsopra.blogspot.com.es/