Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


Comunicació conveni sectorial. Secció Sindical de la UGT informa:

98 DIES ...

Ahir, dimecres 24 de setembre, va tenir lloc una nova reunió de la Mesa Negociadora del Conveni de Consultoria i Estudis de Mercat.

Han passat cinc mesos sense negociació, i no precisament per causa atribuïble a FES-UGT, i ara li venen les presses a la Patronal: DATA LÍMIT PER SIGNAR EL CONVENI, el 31 de desembre. 98 dies per arribar a un acord.

Després d'innombrables mesos a pas de tortuga, ara toca córrer.... Les coses així no poden sortir bé. De tota maneres, no serà per la manca de treball de FES-UGT per el que aquesta negociació no arribi a bon port.

FES-UGT porta mesos predicant, sembla ser que en el desert, la necessitat de assumir la responsabilitat que tenim totes les parts de la mesa negociadora, d'emprendre el camí que sigui necessari i que asseguri els nostres llocs de treball i que els projectes es quedin al nostre país.

Hem estat convocats a una reunió d'un "grup reduït de negociació" en un format exactament igual al que s'ha vingut desenvolupant fins ara, però on s'aniran tractant un a un els blocs negociadors que fins avui han estat en seu conjunt objecte de desacord entre les parts.

La pròxima reunió està convocada pel 13 d'octubre i es tractaran aspectes relacionats amb "Franges horàries / Distribució irregular de la jornada / Guàrdies i torns / Dietes i desplaçaments / Jornada màxima Anual ".


JA HAN COMENÇAT EL COMPTE ENRERE ....

EL CONVENI NO CADUCA, PERÒ EL VOLEM ACTUALITZAT!

UGT crida als treballadors i treballadores del Sector a participar en el nostre projecte sindical de eficàcia i fermesa, de RESPONSABILITAT i participació.

EL FUTUR S'ACONSEGUEIX, NO ES REGALA. Afilia't !!!


Secció Sindical UGT Sopra Informàtica.

Podeu visitar-nos a: http://ugtsopra.blogspot.com.es/