Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


UGT Informa #06/2018 Accions Judicials en marxa-Caixa de Resistència

Benvolgudes companyes, Benvolguts companys,

Us informem dels darrers temes d’interès,

Accions Judicials en marxa!


L'empresa incompleix els seus compromisos.
Sopra Steria ens enganya en seu administrativa.

Després de dos mesos concedint els tiquets restaurant al companys i companyes amb reducció legal de jornada al desembre han decidit cambiar les regles del joc.

Això no es pot admetre!

Ja tenim hora al SIMA (Servicio Interestatal de Mediación y Arbitraje) de Madrid a la nostra reclamació per l'incompliment de l'acord a què s'havia arribat amb l'empresa el passat 25 de setembre. El proper dia 13 de febrer hem de tornar a Madrid per assistir a un nou acte de conciliació. Paral·lelament hem fet arribar la demanda també a l'Audiència Nacional, que ja l'ha acceptat i ens ha citat el dia 10 d'abril.

En aquest moments, i amb suport del Comitè d'Empresa, la Secció Sindical de la UGT tenim en tràmit accions judicials sobre:
- Frau de llei en l'article 5 dels contractes, clàusula de permanència.
- Recuperació del Lot de Nadal.


Com veieu, aquests tràmits representen unes despeses, per això us demanem la vostra col·laboració, que podeu fer de dues maneres:

Caixa de resistència:
- dipositar una aportació a la caixa de resistència, no hi ha un mínim, un euro de diverses persones ja ajuda (ens ho podeu donar a qualsevol de nosaltres teniu noms, correus i telèfons al peu).

Afiliació:
- afiliar-vos a UGT, com més siguem més mitjans tindrem per afrontar els conflictes.

Dijous Rojos


Estan un marxa una sèrie d’accions per tal d’aconseguir que l’empresa entri a negociar les nostres reivindicacions d’augments salarials y tiquets restaurants sense enganys i en base a les nostres demanades. Estigueu alerta a les consignes del Comitè d’Empresa.


Ja sabeu que estem a la vostra disposició per tot allò que ens vulgueu consultar o explicar.

Secció Sindical de la UGT Sopra Steria