UGT Informa #08/2018 Acord SIMA tiquets - Conveni

Benvolgudes companyes, Benvolguts companys,

Us informem dels darrers temes d’interès,

Tiquets restaurant amb reducció de jornada – Acord SIMA 23/02/2018


Us informem de l’acord que va pactar la Secció Sindical de la UGT, el passat divendres, dia 23 de febrer al servei de mediació – SIMA de Madrid.
Una vegada en marxa l’acord obtingut el 25 de setembre passat, ara reclamàvem la retirada de les modificacions fetes unilateralment per l’empresa el gener i que condicionaven un 35 % de treball posterior al dinar per tenir dret al tiquet. L’acord de divendres estableix els següents requisit per percebre els tiquets:
1)    el temps de treball després de dinar ha de ser d’una hora;
2)    la pausa de dinar la que correspongui per a cada tipus de jornada, generalment 45 minuts.

Amb aquest acord hem aconseguit disposar de tiquet restaurant en casos de jornades inferiors a 8 hores, que abans no en tenien. A partir d’aquí seguirem lluitant per aconseguir millors condicions de conciliació, en col·laboració amb el Comitè d’Empresa i també dintre de l’àmbit de la Comissió d’Igualtat. En aquest punt agraïm als companys de CCOO el suport que ens han dispensat per la resolució d’aquesta demanda.
Us adjuntem el text de l’acord.

Conveni Col·lectiu


Us informem que la tramitació de la publicació del Conveni Col·lectiu del nostre sector ha passat els tràmits previs a la publicació en el BOE. Per tant, aproximadament, en el termini d’uns vint dies quedarà publicat i amb efectivitat.
Us mantindrem informats sobre qualsevol novetat.

Ja sabeu que estem a la vostra disposició per tot allò que ens vulgueu consultar o explicar.

Secció Sindical de la UGT Sopra Steria