Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


UGT Informa #22/2018 - Clàusula de Permanència / Revisió de Categories / Lot de Nadal - Cláusula de Permanencia / Revisión de Categorias / Lote de Navidad - Clause de Permance / Modifications de Catégories / Panier de Noël

Benvolgudes companyes, Benvolguts companys,

Us informem dels darrers temes d'interès,

Clàusula de Permanència

Us informem que un company, afiliat a la UGT, que va marxar de Sopra, ha recuperat els imports descomptats de la liquidació en concepte de pacte de permanència, davant d’una reclamació judicial. 

Això ha estat possible gràcies a l'acord i la nova redacció de la clàusula de permanència, pactada en el Tribunal Laboral de Catalunya a iniciativa de la Secció Sindical de la UGT i el seu Gabinet Jurídic, i aplicada a tota la plantilla a través del Comitè d’Empresa, que especifica que no s’aplica a les formacions rebudes a la incorporació a Sopra Steria ("Beques").


Revisió de Categories

Hi ha l’evidència que un cop fet el traspàs a les noves categories, d'acord amb les pautes del conveni, cal fer una tasca d'adequació a les categories amb relació a les competències i funcions que estan realitzant les treballadores i treballadors.

Tenim constància que heu fet diverses reclamacions de canvi de categoria a l'empresa i que esteu tenint dificultats i molts retards a l'hora que l'empresa us ho reconegui.

Hem demanat una reunió a l'empresa per tal d’encaminar aquest assumpte. Us demanem que si us trobeu en aquesta situació us poseu en contacte amb la Secció Sindical de la UGT i estudiarem individualment el vostre cas.

Us informarem del resultat de la reunió.


Lot de Nadal

La Secció Sindical de la UGT no es doblega davant les negatives de l'empresa i hem tornat a reclamar el Lot de Nadal per els empleats amb dret adquirit i per extensió a la resta de plantilla.

Hem posat la seva negativa en mans del Gabinet Jurídic de la UGT donat que en els últims mesos s'han produït noves sentències i jurisprudència.

Ja sabeu que estem a la vostra disposició per tot allò que ens vulgueu consultar o explicar.

Secció Sindical de la UGT Sopra Steria