Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


UGT Informa #25/2018: Article 7p de la Llei de IRPF

Benvolgudes companyes, Benvolguts companys,


Us informem del darrer tema d’interès,


Us informem que arrel de varies consultes dels vostres companys en referencia a l’exempció d’IRPF per treballs efectius realitzats a l’estranger, la UGT ha parlat amb el seu gabinet jurídic per informar-se de la possibilitat i la viabilitat d’aplicació d’aquest article a la nostre plantilla, i la resposta va ser positiva.


Tenint el vist plau del gabinet jurídic vam parlar amb l’empresa per saber la viabilitat d’aplicar l’exempció per aquest any, i l’empresa, ha posat a disposició de tota la plantilla un procediment per poder gestionar tots els afectats.




Els requisits legals que s’han de complir venen explicats amb molta claredat al enllaç anterior. L’empresa ens demana que per poder aplicar qualsevol exempció d’aquest tipus a la nòmina de desembre teniu fins al pròxim dia 21 a primera hora del de matí per poder demanar-ho, ja que després, es comença amb el càlcul.


Per tant, els qui estigueu afectats, abans de fer la petició, us aconsellem que consensueu els dies de feina a l’estranger amb els vostres caps de projecte, que ja han estat informat. Un cop els tingueu consensuats, entreu a la major brevetat possible al enllaç i demaneu l’exempció. Si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos directament amb Laura.fernandez@soprasteria.com o amb nosaltres.


Ja sabeu que estem a la vostra disposició per tot allò que ens vulgueu consultar o explicar.

Secció Sindical de la UGT Sopra Steria

seccion.sindical.ugt@soprasteria.com