Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


La UGT de Catalunya valora molt positivament l'alt nivell de participació del 9N.

Bon dia companyes i companys,

La Secció Sindical de la UGT de Sopra us fem arribar el comunicat fet per la UGT de Catalunya valorant la crida a les urnes del dia 9 de novembre:

La UGT de Catalunya hem defensat el dret a decidir dels catalans i les catalanes i hem cridat a la participació en el procés participatiu del 9 de novembre, una votació plena de valor simbòlic perquè les prohibicions de l’Estat espanyol l’havien buidat de valor jurídic.

Des del nostre sindicat valorem molt positivament l’alt nivell de participació i l’èxit de mobilització de la jornada, tenint en compte els obstacles que ha interposat el Tribunal Constitucional, les amenaces de l’Estat i, fins i tot, les inclemències meteorològiques que van haver d’aguantar molts ciutadans a les cues per votar.

A partir d’ara, la UGT de Catalunya considera que cal obrir un debat al nostre país sobre el projecte polític que volem per al futur. Un debat en què participin tots els actors polítics per explicar a la ciutadania de manera clara i amb arguments el model de país que planteja cada opció, ja sigui la independentista, la federalista o l’autonomista.

I al Govern de l’Estat li exigim que doni una sortida política a la situació que viu Catalunya. Després de la jornada que demostra la voluntat de molts catalans i catalanes de voler decidir el seu futur, cal que l’Estat obri una etapa nova de diàleg i de comprensió de la realitat de Catalunya, així com un procés per arribar a un referèndum amb totes les garanties democràtiques.

Secció Sindical UGT Sopra Informàtica.