Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


El Secretari General de la UGT de Catalunya fa una crida a participar el 9N.

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

El Secretari General de la UGT de Catalunya fa una crida a participar el 9N per fer arribar un missatge de rebuig al Govern de l'Estat per la seva actitud intransigent.

Josep M. Àlvarez fa una crida als treballadors i les treballadores i a la ciutadania en general perquè participin el 9N tot exercint el seu dret, i facin arribar al Govern del PP un missatge contundent de rebuig a la seva actitud intransigent i al seu impediment per la vida judicial al dret a decidir el nostre futur.

Àlvarez ha recordat que la majoria dels catalans i les catalanes volen votar i que si aquest procés participatiu no té totes les garanties democràtiques és justament perquè el Govern de l’Estat ho ha impedit. Segons la seva opinió, l’Estat espanyol vulnera els drets fonamentals de llibertat ideològica, de llibertat d’expressió i de participació.

El secretari general de la UGT de Catalunya considera que el conflicte entre Espanya i Catalunya és un problema polític i, com a tal, s’ha de resoldre a través del diàleg, l’entesa i l’acord, i no a través d’una interpretació determinada de la Constitució i les lleis. A més, ha dit que el Tribunal Constitucional ha demostrat en els darrers anys que és part interessada.

Àlvarez ha defensat que el més important del dia 9 de novembre no és el resultat, sinó la participació, i que el dret a decidir representa una oportunitat per l’aprofundiment democràtic al nostre país i que en el futur ens permeti decidir sobre molts altres temes.

Podeu mirar el lloc i recullir documentació a: http://www.participa2014.cat/

Secció Sindical UGT Sopra Informàtica.

Podeu visitar-nos a: http://ugtsopra.blogspot.com.es/