Bon Nadal - Feliz Navidad Secció Sindical UGT Sopra Informàtica BCN

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

Des de la Secció Sindical de la UGT de Sopra volem desitjar tothom un BON NADAL i que per l’any 2015 puguem treballar plenament, dignament i justament.

Són dies i nits que els sentiments i emocions per estar amb la família, gaudir dels bons àpats deliciosos cuinats per les cuineres i cuiners de cada casa, de fer una bona sobretaula, de fer bons propòsits, de contemplar i somriure amb les rialles dels mes petits i la seva innocència…. tot plegat fa que aquests dies siguin DIES ESPECIALS.

Però també volem… .Tenir un record especial per a tots els companyes i companys que haurem de treballar algun dia festiu d'aquestes dates.

BON NADAL i MILLOR 2015!

Secció Sindical UGT Sopra Informàtica BCN. 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Queridas compañeras, queridos compañeros,

Desde la Sección Sindical de la UGT de Sopra queremos desearos a todas y todos una FELIZ NAVIDAD y que para el año 2015 podamos trabajar plenamente, dignamente y justamente.

Son días y noches de sentimientos y emociones para estar con la familia, de comer las buenas y deliciosas comidas de las cocineras y cocineros de cada casa, de hacer una buena sobremesa, de hacer buenos propósitos, de contemplar y sonreir con las risas de los más pequeños y de su inocencia .... todo ello hace que estos días sean DÍAS ESPECIALES.

Pero también queremos ... .Tener un recuerdo especial para todos los compañeras y compañeros que tendremos que trabajar algún día festivo de estas fechas.

¡FELIZ NAVIDAD Y MEJOR 2015!

Sección Sindical UGT Sopra Informática BCN.