UGT Informa: Xerrada Informativa dia 06.10.2016 - Charla Informativa dia 06.10.2016

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,
 
Tal com us vam comentar en el nostre correu de 23 d'agost, hem organitzat per a vosaltres unes xerrades informatives. Per a la propera setmana hem programat una xerrada sobre drets laborals i igualtat, que de manera amena ens donarà una visió general d'aquests punts.
 
Ens agradarà comptar amb vosaltres, durant la xerrada o l'estona que pugueu venir. Es preveu que duri al voltant d'una hora.
 
Data: 06.10.2016
Hora: 17:15 h
Lloc:  Sala menjador planta 3
Tema: Dues companyes de la Federació de Serveis, Mobilitat i Consum d'UGT de Catalunya vindran a parlar-nos sobre drets laborals, igualtat i altres temes que creiem molt interessants per a tothom.
 
Us hi esperem!
 
Secció Sindical de la UGT Sopra Informàtica.
 
-------------------------------------------------------------------------

Apreciadas compañeras, apreciados compañeros,
 
Tal y como os comentamos en nuestro correo de 23 de Agosto, hemos organizado para vosotros unas charlas informativas. Para la próxima semana hemos programado una charla sobre derechos laborales e igualdad, que de forma amena nos dará una visión general de estos puntos.
 
Nos gustará contar con vosotros, durante la charla o el tiempo que podáis venir. Se prevé que dure alrededor de una hora.
 
Fecha: 06.10.2016
Hora: 17:15 h
Lugar: Sala comedor planta 3
Tema: Dos compañeras de la Federació de Serveis, Mobilitat i Consum d'UGT de Catalunya  vendrán a hablarnos sobre derechos laborales, igualdad y otros temas que creemos muy interesantes para todos.
 
Os esperamos!
 
Secció Sindical de la UGT Sopra Informàtica.