UGT #8/2017 Conveni - Vacants i Protocol de Trasllats

Companyes, companys,

Us informem sobre dos punts del vostre interès:

1) Estat del conveni.

A la xerrada informativa del passat dia 2, el nostre company Jordi Albert, integrant de la mesa negociadora del conveni per part de la UGT de Catalunya a Madrid, ens va exposar una visió general de la situació del nostre sector, i ens va explicar en detall i en primícia la situació actual del nostre conveni.

Ara us fem arribar el comunicat que han preparat el companys de l’estatal referent a aquesta darrera reunió de la mesa negociadora.

Semblava que en canviar l'equip negociador de la patronal començava una etapa d'entesa, però no!, tan sols era maquillatge i a sota s’amaga la veritable voluntat de la patronal de carregar-se del tot el sector, demanant una flexibilitat de jornada i horaris que
ens tornaria a l'època dels nostres avis!

La UGT continua lluitant per mantenir i millorar les condicions de treball al nostre sector. Si vols donar suport per fer més força, afilia't, és la manera de que la patronal sigui conscient de que els treballadors ens impliquem per defensar els nostres drets.


2) Vacants i Protocol de trasllats.

Tal com us vam comentar el dia 2, després de mesos de negociacions entre la nostra secció sindical i l'empresa, ja està publicat al Face to Face:

        - Vacants internes (aplicació del Art. 12 del Conveni):
            Recursos Humanos -> Mi Trayectoria -> Vacantes Internas
       

        - Protocol de sol·licitud de trasllats a un altre centre de treball:
            Recursos Humanos -> Recursos Humanos -> Procedimientos y normativas
            PDF: "Protocolo de solicitud de movilidad interna con traslado de centros de Sopra Steria España"Nosaltres continuem treballant!

Secció Sindical de la UGT Sopra Informàtica.