Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


UGT Informa #7/2017 - Eleccions sindicals | Elecciones sindicales

Benvolgudes companyes, benvolguts compan,
Una vegada coneguts els resultat de les eleccions sindicals d'ahir hem volgut anar més enllà i valorar-los des del punt de vista de la Unió General de Treballadors UGT i de l'acció sindical que ens correspon realitzar.
Voler remarcar que en les eleccions a delegats del Comitè d'Empresa hi va haver tant sols una participació del 40,07 % molt allunyada de l'anterior ocasió fa quatre anys (50 %). Això, juntament amb la participació d'una nova candidatura, ha afectat el repartiment dels delegats.
També volem reconèixer el tercer lloc obtingut, i felicitar a qui es consideri guanyador d'aquesta contesa, que ens dona una posició frontissa en el Comitè d'Empresa, amb 5 delegats, després de l'empat a 6 delegats les altres candidatures.
En comprometem des d'aquest moment a no baixar la guàrdia i seguir vetllant com fins ara per la feina ben feta i el diàleg amb tothom. En cas que el diàleg no sigui possible, com ha passat durant aquests últims quatre anys, farem públiques les divergències actuant en conseqüència. És l'única manera d'aconseguir beneficis i millores.

Moltes gràcies a tothom que ens hagi fet confiança i també als que han participat en el procés electoral.

Secció Sindical de la UGT Sopra Informàtica.