Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


UGT Informa #4/2017 - Eleccions sindicals

Benvolgudes companyes, benvolguts companys


Com sabeu el proper dia 7 de febrer es celebraran eleccions sindicals per escollir els delegats del Comitè d'Empresa. L'horari establert per les votacions es de 9 del matí a a 7 de la tarda. Durant aquest període podeu personar-vos a les oficines de Casanova 2, per exercir el vot. La llei estableix que disposeu del temps indispensable dins la jornada laboral per fer-ho.



Tot i que molts de vosaltres ja ens coneixeu us adjuntem uns documents amb la nostra presentació i programa d'acció sindical per els propers 4 anys esperant comptar amb la vostra aprovació i us demanem el vot per a la nostra candidatura.


Així mateix us anunciem que el proper dijous dia 2 de febrer hi haurà una reunió informativa de presentació de la nostra candidatura. Será a les 5 de la tarda en el menjador de la 3a planta. Per part de la UGT esperem la presència de la companya Conchi Gálvez, responsable del Sector TIC a la UGT i del company Jordi Albert, integrant de la mesa negociadora del conveni per part de la UGT de Catalunya a Madrid, que, a més, ens exposaran una visió general de la situació del nostre sector.

Us hi esperem!

Secció Sindical de la UGT Sopra Informàtica.
Seccion.Sindical.UGT@soprasteria.com