Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


UGT Informa #3/2017

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

Una reivindicació històrica feta a l'empresa ha estat l'accés a les promocions internes, tal com marca el nostre conveni. Després de moltes reclamacions, l'empresa posa a disposició de tots els empleats una eina al F2F on podem veure les vacants de treball i fer-nos candidats a una oferta clicant al botó "Inscribirme a esta oferta".


Podeu accedir-hi des del F2F, a l'apartat de Recursos Humanos --> Mi Trayectoria --> Vacantes Internas

"XVI CONVENIO COLECTIVO ESTATAL DE EMPRESAS DE CONSULTORÍA Y ESTUDIOS DE MERCADOS Y DE LA OPINIÓN PÚBLICA

Artículo 12. Nuevas contrataciones.


1. Cuando se prevea la realización de nuevas contrataciones, éstas se harán públicas mediante comunicación al Comité de Empresa y mediante el correspondiente aviso en el tablón de anuncios, con al menos cinco días laborables de antelación al inicio del proceso de selección, salvo casos de razonable urgencia.


2. Dichas comunicaciones y avisos harán constar el Grupo profesional y la Categoría, del nuevo o nuevos contratos, así como los requisitos exigidos que deberán adecuarse a las funciones descritas para su categoría profesional.


3. Los procesos de selección asegurarán la objetividad y no discriminación de la misma, y en ellos tendrán preferencia para ocupar el puesto o puestos de trabajo que se pretendan cubrir con el nuevo o nuevos contratos, el personal de la empresa, siempre que obtenga igual evaluación en el proceso selectivo que los aspirantes a ingresar en la plantilla de la empresa."


Lligat amb les promocions internes i degut al creixement constant de la nostra empresa i la incorporació de persones de poblacions molt distants, fa uns mesos vam iniciar una negociació amb l'empresa perquè s'establís un protocol de canvi de centre de treball, amb una sèrie de punts a tenir en compte com a prioritats a l'hora de obtenir el trasllat, com ara agrupació familiar, víctimes de violencia, entre altres.


Important! Tingueu en compte que un canvi de centre o lloc de treball pot implicar un canvi en les condicions de treball i/o en el sou, per tant, si teniu interès en alguna plaça llegiu sempre les condicions i aclariu-les amb RRHH.


Secció Sindical de la UGT Sopra Informàtica.
Seccion.Sindical.UGT@soprasteria.com