Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


La Secció Sindical de la UGT de Sopra Informàtica informa:

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

Ja han passat quatre anys des de les darreres eleccions sindicals a l'empresa, aquest any a finals de novembre ens tocarà votar per formar el comitè d'empresa que ens representarà.

En aquests darrers anys hi ha hagut molts canvis a Sopra: l'empresa ha crescut i ara som moltes més persones, amb llocs de treball diferents, tipus de contractes diferents, edats diferents, idiomes diferents,... És per això que a aquestes properes eleccions hi haurà d'haver una llista més amplia i aquesta cal que sigui representativa de tota la plantilla.

A la Secció Sindical de la UGT ja fa temps que ens hem posat les piles i estem treballant per intentar aconseguir millores, vetllar pels drets de tothom, i ho fem en un equip ben avingut amb MOLT de diàleg. Pensem que així és la manera de fer les coses bé.

Ens calen persones com tu, amb ganes i idees, per incorporar-se a la nostra candidatura de la UGT per aquestes properes eleccions. Sí, ja sé què penses!: jo no en tinc ni idea, jo no tinc afiliació, ... No passa res, a l'equip cadascú aporta la seva part i entre tots es pot fer tot.

Contacta'ns i en parlem una estona. La llista és oberta a tothom !

Nota : la gent que ja està afiliada i consta amb el nom d'una altra empresa, hauria d'actualitzar-se les seves dades via “fes@catalunya.ugt.org” o per telèfon de la UGT 93 304 68 06.

Com contactar amb nosaltres:

              Pots visitar la pàgina web de la Secció Sindical de la UGT a http://ugtsopra.blogspot.com.es/ on trobaràs notícies, calendaris laborals, el conveni, webs i blogs d'interès, etc... .
              També pots enviar-nos un e-mail a ugt.sopra@gmail.com per resoldre els teus dubtes, problemes o els teus suggeriments per poder millorar el teu dia a dia i amb això també el de tots.
              De forma directa:
o    Lídia Esparreguera: lidia.esparraguera@sopra.com (Delegada LOLS).
93 242 31 42
o    Xavier María: xavier.maria@sopra.com (Secretari General).
93 242 31 47
o    Jordi Riera: jordi.riera@sopra.com (Prevenció i Seguretat Laboral).
93 242 31 39
o    Alex Gámez: alejandro.gamez@sopra.com (Organització).
93 228 33 30
o    Joaquim Suñé: joaquim.sune@sopra.com (Acció Sindical).
93 242 30 62


Secció Sindical de la UGT Sopra Informàtica.