Companyes i companys, 

     Us fem arribar el darrer comunicat de la UGT-FeSMC sobre la negociació del conveni col·lectiu, després de la reunió del dia 21. En paraules del company d'UGT que participa a la mesa de negociació a Madrid: "Un altra plantada per part de la patronal, no només no va donar resposta a si volia negociar un conveni de mínims o bé renegociar-lo tot, sinó que ens va emplaçar al gener, argumentant que estan cercant un nou advocat per liderar les negociacions." 


     Recordeu que des de la Secció Sindical de la UGT, estem preparant la seva visita per tal que ens ho expliqui directament. 


 Secció Sindical de la UGT de Sopra Informàtica 


 ------------------------------------------------------------------------------ 


     Compañeras y compañeros, 


     Os hacemos llegar el último comunicado de UGT-FeSMC sobre la negociación del convenio colectivo, tras la reunión del día 21. En palabras del compañero de UGT que participa en la mesa de negociación en Madrid: "Otra plantada por parte de la patronal, no sólo no dio respuesta a si quería negociar un convenio de mínimos o bien renegociarlo todo, sino que nos emplazó al mes de Enero, argumentando que están buscando un nuevo abogado para liderar las negociaciones. " 


     Recuerdad que desde la Secció Sindical de la UGT, estamos preparando su visita para que nos lo explique directamente. 


 Secció Sindical de la UGT de Sopra Informàtica